Cautare

62783 de rezultate pentru "un italian a inpuscat patronul unui club din timisoara" (4.49 secunde)
Numai la Timisoara patronul unei astfel de companii a ramas fara doua vehicule. E drept, intre timp, politistii au recuperat una dintre masini, dar patronul tot ramane cu paguba.
A treia editie BURGERFEST, singurul eveniment din Romania dedicat in exclusivitate burgerilor, are loc intre 19 si 21 mai, la Verde Stop, in Bucuresti.
Cu ocazia celui de-al 6-lea Congres Mondial de Ozonoterapie desfasurat in perioada 9-10 Noiembrie 2018 la Guangzhou, China, Adunarea Generala a W.F.O.T. l-a ales in functia de Presedinte pe domnul doctor Stefan Tiron (presedinte fondator al S.S.R.O.O.T.) .
membrilor CEx ca sa evolueze in Liga I Divizionara secunda Gaz Metan Severin se pregateste in tacere pentru meciul de sambata, de la ora 11.00, de pe "Municipal", cu Juventus Bucuresti, ultimul din acest an competitional, sezon in care ar putea sa scrie istorie.
Traian Mosoiu" a Primariei Oradea.
Fibroza pulmonara idiopatica (FPI) este o boala cronica rara, a carei cauza nu se cunoaste, ce afecteaza plamanii si determina in timp cicatrizarea acestora.
Unul dintre incidente a avut loc in februarie 2012, pe Aeroportul din Banie. ... Intre timp, alt aparat SAAB - 2000 a avut probleme:
Administratia locala a decis sa nu acorde autorizatii noi pentru taxiuri nici in acest an. ... Craiovenii care doresc sa investeasca in piata taximetriei din Banie pot sa isi ia gandul si anul acesta de la obtinerea unor astfel de autorizatii de la administratia publica locala.
Dupa startul dezastruos al nationalei Romaniei in lupta pentru Mondialele din 2010, echipele de club se afla in fata unui moment istoric:
Sudul litoralului cunoaste de ceva timp cateva miscari interesante si chiar intr-unul din cele mai vitregite locuri ale sale, statiunea Olimp.
Preturile apartamentelor din Timisoara sunt in cadere libera. ... Potrivit specialistilor unui portal imobiliar din Timisoara, in luna mai, pretul unui metru patrat de suprafata utila in cazul apartamentelor vechi a ajuns la 909 euro, indiferent de numarul de camere, cu 3,4% mai mic decat in luna aprilie.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: ... Este vorba despre partidul gestant al generalului Gabriel Oprea, care i-a dat o comanda si Dancu o executa.
Florin Piersic si-a sarbatorit implinirea a 81 de ani pe scena Operei Nationale din Timisoara, unde a jucat in piesa Straini in noapte. Cu acest prilej, Florin Piersic a declarat:
Odata cu transformarile economice petrecute dupa 1989, o serie de marci autohtone create in perioada regimului comunist au disparut odata pentru totdeauna, locul lor fiind luat de brand-uri puternice provenite din Occident.
Barbatul de 39 de ani din Pascani, care a ajuns la spital cantarind peste 300 de kilograme, a murit marti dimineata la Spitalul Judetean din Timisoara, in urma unui stop cardiac.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, intitulata: ... Am asistat, luni, la un discurs istoric al presedintelui Klaus Iohannis. Pe scena Operei Nationale din Timisoara, domnia sa a atacat, mai vocal decat ii e stilul, marile taceri din ultima perioada.
Notorietatea enorma a acestor simboluri care ii reprezinta pe cei mai importanti producatori mondiali de autovehicule a devenit de-a lungul timpului un arhetip al lumii contemporane, astfel ca ele nu mai necesita explicatii suplimentare.
A trecut si francofonia, cu tot cu gafele ei. Am uitat de Basescu, singurul presedinte care avea nevoie de translator pentru limba franceza, incat l-a lasat masca pe bietul Chirac, venit sa se rasfete acustic intr-o tara gazda a Sommetului...
Imaginea patata a romanilor peste granitele tarii ne-a adus destule deservicii de-a lungul timpului, suntem cunoscuti in anumite cercuri mai ceva ca un cal breaz.
Recunoasterea in alte tari a diplomelor si calificarilor obtinute in Romania a fost, ani de-a randul, una dintre problemele majore cu care se confruntau romanii dornici de o cariera in strainatate.
google-analytics.com